Bütün tam ştatda işləyən müəllimlərin nəzərinə!

Növbəti təqvim ili üçün ənənəvi olaraq Universitetimizdə “Daxili qiymətləndirmə” sistemi vasitəsi ilə tam ştatda olan müəllimlərin maaşına əlavə məbləğ veriləcək.
     Qiymətləndirmə sistemində 3 blok əsas götürülür: tədris səviyyəsi, elmi potensial və metodik fəaliyyət.
Müəllimlər formanı doldurub  [email protected]  ünvanına göndərməlidirlər.
Sübutedici sənədləri isə toplayıb Strateji planlaşdırma şöbəsinə təqdim etməlidirlər.  Sənədlər formada göstərilən bütün kriteriyalara uyğun olmalıdır.
     Formanı yükləmək üçün universitet saytında:
Universitet Strateji planlaşdırma şöbəsi Daxili qiymətləndirmə bölümünə daxil olmalıdırlar.
     Ən yüksək nəticə göstərən müəllimlər 1 il boyunca öz maaşlarına əlavə maddi məbləğ əldə edəcəklər.
     Əlavə suallarınız üçün Strateji planlaşdırma şöbəsi, əsas korpus 312-ci otağa və yaxud 6-09 nömrəsinə zəng edərək müraciət edə bilərsiniz.
Formalar elektron variantda  oktyabr  ayının  15-dən noyabr  ayının  15-dək təhvil verilməlidir. Bu tarixdən sonra sənədlərə cari tədris ilində baxılmayacaq.

22-10-2019