UNICA EURLO & UNICA RESEARCH WEBINAR

"Uzaqdan və Virtual Laboratoriyalar"

Orta Doğu Texniki Universiteti (ODTÜ) tərəfindən dəstəklənir

Ankara Universiteti ilə birlikdə

3 Mart 2021 | 2.00 PM - 4.00 PM (CET)

İştirak pulsuzdur, lakin UNICA veb saytı vasitəsilə qeydiyyat məcburidir:

Hədəf auditoriyası: Uzaqdan Təhsil Mərkəzlərinin müəllim və inzibati heyəti, tədqiqatçılar, universitet rəhbərləri, məzunlar

Onlayn laboratoriya kurslarının məqsədi fakültə üzvlərinə, tədqiqatçılara, universitet rəhbərlərinə və tələbələrə veb-seminar üçün motivasiya, mənbələr və fikirlər verməkdir.

Bu səbəbdən təklif olunan veb-seminarın mövzusu onlayn laboratoriya təcrübələri və əlaqəli təcrübələr üçün metodların təqdimatıdır.

Vebinarda həm təhsil aspektlərinə (məsafəli təhsildə uzaq və virtual laboratoriyaların istifadəsi. Bunlar nə dərəcədə effektivdir və təlim dizaynına təsiri nədir?) həm də texnoloji aspektlərə (uzaq və virtual laboratoriyaların tətbiqetmədə texnoloji və infrastruktur problemlərinə) toxunulacaqdır.

01-03-2021