İctimai fənlər KAFEDRASI
Kafedrada 2 nəfər professor Əhmədov Əlisa İsa oğlu,  İsmayılov Dilqəm Yunis oğlu,   7 nəfər dosent  Avılov Bəhram Salman oğlu,  İsmayilov Şahin Məmməd oğlu, Abbasov Aydın Cabbar oğlu, Quliyeva Tamara Kazım qızı, Əsgərova Zəminə Qoşqar qızı, Abbasova Gülarə Ələsgər qızı 7 nəfər baş müəllim Şükürova Yaqut Şeyruz qızı,  Tağıyev Əhliman Tahir oğlu, Əhmədova Vəfa Şamil qızı, Musayeva İzzət xanım Seyfəddin qızı, Topçubaşeva Rəna İbrahim qızı, Mirzəyev Kəramət İltifat oğlu, 1 nəfər kabinet müdiri Əhmədova Vəfa Şamil qızı,  1 nəfər baş labarant Məmmədova Aygün Mahir qızı 1 nəfər labarant  Dəmirova  Xatirə Fərhad qızı vəzifəsində çalışır.
Kafedra müəllimləri ayrılmış dərs yükünə əsasən bütün fakültələrdə (azərbaycan, rus və ingilis dillərində) tədris edir.
Bakalavr pilləsi üçün aşağıdakı fənlər kafedranın professor və dosentləri tərəfindən tədris edilir
  1. Azərbaycan tarixi
  2. Fəlsəfə
  3. Sosiologiya
  4. Politologiya
  5. Multikulturalizmə giriş
Magistr pilləsi üçün aşağıdakı fənlər kafedranın professor və dosentləri tərəfindən tədris edilir
  1. Mühəndis psixologiyası
  2. Etika
  3. Əmək hüququ
Bundan əlavə kafedrada  fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktorant və dissertantlara qəbul imtahanı və tədris prosesində minimum keçirilir.