Elanlar
Xəbərlər
Aprelin 19-da saat 10.00-da AzMİU-da “18 aprel - beynəlxalq abidələr günü”nə həsr olunmuş “Azərbaycan memarlıq irsinin qorunması və istifadəsi” adlı Respublika Elmi-praktiki konfransı keçiriləcək.
2017-04-17 15:56:19
Aprelin 19-da saat 10.00-da Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetində “18 aprel - beynəlxalq abidələr günü”nə həsr olunmuş “Azərbaycan memarlıq irsinin qorunması və istifadəsi” adlı Respublika Elmi-praktiki konfransı keçiriləcək. Konfransda Azərbaycan Respublikası Mədəniyyət və Turizm Nazirliyi, Mədəniyyət və Turizm Nazirliyi yanında Mədəni irsin qorunması, inkişafı və bərpası üzrə Dövlət Xidməti, Memarlar İttifaqı, AMEA-nın Memarlıq və incəsənət, Arxeologiya və etnoqrafiya institutları, “Azərbərpa” ETL İnstitutu, İçərişəhər və Qala dövlət qoruqlarından nümayəndələr iştirak edəcək.
Ünvan:Bakı, A.Sultanova 11,  I tədris binası, III mərtəbə,317-ci otaq

Faydalı keçidlər