"AzMİU Karyera Mərkəzi / AzUAC Career Center" layihəsi

Beynəlxalq proqramlar və layihələr sektorunun müəllifi olduğu və 2013-cü ildə hazırladığı layihələrdən bir də “AzMİU Karyera Mərkəzi” adlanır.

Layihənin məqsədi universitetin tələbələrinə xarici ölkələrdə gələcək karyeralarını planlaşdırılmasına, öz bilik və bacarıqlarının inkişaf etdirilməsi və bunlara nail olmaq üçün faydalı məlumatları (yerli və xarici ölkələrdə təlimlər, seminarlar, konfranslar və eyni zamanda xaricdə tərəfdaş universitet / təşkilatlarda (İSKİ, İBB və s.) stajkeçmə proqramlarında iştirak etmək barədə) məlumatları, o cümlədən iş elanları haqqında informasiyaları yaymaq və onlara dəstək olmaqdır.

Bu layihə çərçivəsində sosial şəbəkədə facebook ünvanı aşağıdakı adla istifadəyə verilmiş və bir çox tələbə - məzuna faydalı olmuşdur.

Link: www.facebook.com

Universitetimizdə aparılan struktur dəyişikləri nəticəində, yəni 2015-ci il tarixindən "Təcrübə və Karyera Mərkəzi" bir struktur vahidi kimi fəaliyyətə başlamışdır. Bu mərkəzlə əlaqə saxlamaq üçün hər kəs aşağıdakı əlaqə vasitəsindən istifadə edərək mərkəzin əməkdaşına müraciət edə bilər.

Mərkəzin əməkdaşı: Aydan Dadayeva

Tel:        (+99412) 539 26 95
Mob.:     (+99455) 702 93 94
E-mail:   aydan.dadayeva@azmiu.edu.az

Ünvan:  AzMİU-nun əsas tədris binası, 4-cü mərtəbə, otaq: 403
              Az-1073, Bakı ş., A. Sultanova küçəsi 11

Beynəlxalq proqramlar və layihələr sektoru bütün tələbə və məzunlara gələcək iş karyerasında bol-bol uğurlar qazanmağı arzu edir və xarici ölkələrdə öz ixtisasları üzrə hər hansı məsləhətləri verməyə hazır olduğunu bəyan edir.

QEYD: Xaricdə gələcəkdə iş karyerası ilə əlaqədar olaraq hər hansı bir sual olarsa, sektorun əməkdaşlarına çəkinmədən müraciət edə bilərsiniz.

Sektor müdiri: Nəcimov Arif

Tel:                  (+994 12) 539 10 45 / 2-69 (daxili)
Fax:                 (+994 12) 434 15 97
E-mail:             ipps@azmiu.edu.az, arif.najimov@azmiu.edu.az