ENACTUS AzMİU komandası haqqında
Beynəlxalq proqramlar və layihələr sektorunun təşkilatçılığı və nəzarəti altında ENACTUS AzMİU komandası fəaliyyət göstərir. Bu komanda haqqında, onun fəaliyyəti və nailiyyətləri haqqında daha ətraflı məlumat əldə etmək üçün aşağıdakı məlumatlardan, eyni zamanda təqdim olunan linklərdən istifadə edə bilərsiniz.
enactus-azmiu_nun strukturu

ENACTUS – AzMiU (AzUAC) team was established by some students of Azerbaijan University of Architecture and Construction (AzUAC) in 2011 and closely works with EACTUS Azerbaijan organization.
 + ENACTUS AzUAC Diploma

EN-ACT-US:

Entrepreneurial - having the perspective to see an opportunity and the talent to create value from that opportunity;

ACTion - the willingness to do something and the commitment to see it through even when the outcome is not guaranteed;

US - a group of people who see themselves connected in some important way; individuals that are part of a greater whole.

Daha ətraflı məlumat əldə etmək üçün aşağıdakı linklərdən istifadə edə bilərsiniz:

1) www.facebook.com
2) www.enactus.org